top of page
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Google+ Icon
DSC_9173.jpg.jpg

DE BED AND BREAKFAST

De nacht bracht een laagje mist over het Frankenven

De volgende ochtend zijn de vogels vroeg op en vullen het bos met hun gezang. Een ijsvogel heeft plaatsgenomen op een lage tak boven de vijver en vist naar zijn ontbijt. De kikkers beginnen aan hun ochtendconcert. Vanuit de B&B bekijk en beluister je als publiek van een voorstelling dit bijzondere schouwspel. 

DSC_9731.jpg.jpg
DSC_9596.jpg.jpg

HEERLIJK GENIETEN

Ook je ontbijt staat klaar,

 Je geniet van gezonde lokale lekkernijen in de verwarmde buitenkamer. Dan maak je je klaar voor een lange wandeling langs de Oisterwijkse vennen. Je wordt verrast door de veelzijdigheid van het landschap. 

 

En na een heerlijke dag in Het Groene Woud en een diner bij één van de leuke restaurantjes in het oude centrum van Oisterwijk, drink je nog een wijntje in de luie stoel aan het water. En daarna ‘droom je heerlijk in het bos’. 

DSC_9629.jpg.jpg
DSC_9650.jpg.jpg

Beste Bed and Breakfast 2022 

De winnaar in de categorie 4 tulpen ligt verscholen op een idyllische locatie in de Oisterwijkse bossen. Gasten van Droom in het Bos beschikken over een schitterende kamer met uitzicht over het “Frankenven”. Op deze plek kun je letterlijk even één zijn met de natuur, maar tegelijkertijd genieten van luxe privé faciliteiten. Extra bijzonder zijn de buitenkamer en terras aan het water, dat samen een verlengstuk vormt van de B&B. Kortom: een unieke plek voor een vakantie in de natuur, inclusief een Brabants ontbijt.

Reserveren

Reserveren

B&B Droom in het Bos heeft plek voor maximaal twee personen.

 

Prijzen: 

  • Twee personen per nacht: € 145,--

  • Prijzen zijn inclusief btw, een uitgebreid ontbijt maar excl. toeristenbelasting à 2,05 per nacht per persoon

  • We verhuren onze B&B uitsluitend vanaf twee nachten.

  • Huisdieren zijn niet toegestaan.
     

Wilt u liever telefonisch reserveren? Dat kan natuurlijk ook! Bel dan naar +316 53252354

Galerij

Oisterwijk ligt in het uitgestrekte gebied Het Groene Woud waar ook genoeg te zien en te doen is. Het is er rustig en groen en de variatie aan natuur, landschap en cultuur is groot. Genoeg reden om erop uit te trekken. Ga wandelen, fietsen, skaten, paardrijden, ballonvaren of zelfs kanoën. Iedere keer is er weer iets nieuws te ontdekken in Het Groene Woud.

bottom of page